.

.

Антистатичен прекрасен външен вид Детска шапка топла карикатура за ухото декор за момичета шал шапка за бягане

Антистатичен прекрасен външен вид Детска шапка топла карикатура за ухото декор за момичета шал шапка за бягане

BGN 0.67

Брой продукти
В магазина

направено от висококачествен изкуствен материал за заек, тази шапка от една част е супер мека и удобна за носене бебешка шапка от едно парче с добра еластичност и запазване на главата е подходяща за есен, зима, дом, училище, пътуване, рожден ден, Коледа, Нова година и т.
Там там е с един размер, той е подходящ за повечето деца. Двоен слой удебелен изкуствен дизайн на тъкани за заек с козина прави Шапката за бебешки шал има добро задържане на топлина, което държи детето топло в студено време . Има един размер, то е Подходящ за повечето деца .)
Бележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките.Описание :
Представен с декор на анимационен ушен лък, тази бебешка плюшена шапка от едно парче е много красива, модерна и сладка и позволява на децата ви да бъдат по-прекрасни и популярни.
Име на артикула : шапка
Материал : изкуствена заешка козина
Стил : сладък
Пол : Момчета, момичета
Сезон : Есен, зима
Подходящ за възраст : над 3 години Стари
Характеристики : Декор на анимационен ушен лък, плюшен, защита на ухото
Детайли за размера :
Обиколка на шапката : 46cm-52cm/18.
Пакетът включва :
1 x шапка
Представен с декор на анимационен ушен лък, тази бебешка плюшена шапка от едно парче е много красива, модерна и сладка и позволява на децата ви да бъдат по-прекрасни и популярни .

Характеристики на офертата

Подобни оферти