.

.

Puloru Deadence Day Waterproof Gnome Star Pattern Table Runner Runner

Puloru Deadence Day Waterproof Gnome Star Pattern Table Runner Runner

BGN 3.00

Брой продукти
В магазина

Светлият и мониторните настройки могат да причинят леки цветови разлики. 1 x Материал на бегач на таблица : Бегачът на масата е изработен от мек полиестер, водоустойчив, лесен за почистване, не лесен за избледняване и многократна употреба . Цвят : Синьо червено A, бяло червено B, бяло червено C, бяло червено D, черен E
. Моля, позволете леко отклонение, тъй като всички размери се измерват ръчно. Съдържание на пакета :
. Тази покривка за правоъгълник се използва за украса на масата за хранене, а с лъскави прибори за хранене и чиста порцеланова чиния може да направи храната да изглежда по -вкусна и да увеличи апетита ви. Ако продуктът има някакви проблеми с качеството, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да разрешите проблема възможно най -бързо. 33cm * 178cm/12. Спецификации :
.Масата на масата е подходяща за всеки повод за хранене на закрито и на открито или за декоративни или функционални приложения (кафенета, вечери, брънчи, бюфети, пикници, сватби, партита и други). 41cm * 183cm/16. Чист и подреден външен вид . Забележка :
. Материал : Полиестер
. Подходящ за разнообразие от плотове : бегач за борба с масата е идеален за маси за хранене, нощни шкафчета, бюра, маси за кафе и т.

Характеристики на офертата

Подобни оферти