.

.

Замръзнал копринен модел инкрустиран пръстен с пръстен сплави жени мъже изискани пръстени Модни бижута Подаръчни пръстени за приятели Момичета момчета звъни син?

Замръзнал копринен модел инкрустиран пръстен с пръстен сплави жени мъже изискани пръстени Модни бижута Подаръчни пръстени за приятели Момичета момчета звъни сини 11

BGN 3.33

Брой продукти
В магазина

Характеристика : когато се чувствате притеснени, разстроени или стресирани поради работа, изучаване и тривиален живот, носете нашия пръстен, това е за всеки, който търси несъвместим начин за пренасочване на лоши навици Или излезте от притеснена енергия, когато иначе не можете. Устойчиви и ярки нашите пръстени са изработени от висококачествени материали, издръжливи и ярки. Този пенлив пръстен е много стилен с универсален дизайн, който ще добави стилни докосвания към всеки стил . Те могат да се използват за постигане на различни ефекти! Този пръстен е много уникален и привличащ вниманието, той бързо ще хване окото и ще ви даде уникален чар. Може да се използва за комбиниране на различни тоалети или грим, за да изглеждате красиви. Доста нисък профил и се върти лесно, удобно чувство, прекрасно, за да ги изпратите на вашата майка, сестра, дъщеря или бести и всякакви специални поводи. Висококачествен материал Тези стресови пръстени за тревожност жени са изработени от неръждаема стомана, леки и твърди.Замръзнал копринен модел инкрустиран пръстен с пръстен сплави жени мъже изискани пръстени за модни бижута подаръчни пръстени за приятели момичета момчета. Перфектен подарък Тези красиви пръстени са за вас и вашите приятели. Висококачествен материал Тези стресови пръстени за тревожност жени са изработени от неръждаема стомана, леки и твърди. Повод нашите пръстени ще донесат радост на всеки повод като рождени дни, Коледа, годишнини, сватби, дипломиране , Денят на влюбените и други. Висока полирана гладка повърхност, удобна за носене без остър ръб и предотвратява дразненето на кожата ви. Повод нашите пръстени ще донесат радост на всеки повод като рождени дни, Коледа, годишнини, сватби, абитуриенти, ден на Свети Валентин и други. Лесен за поставяне или излитане . Може да се използва за комбиниране на различни тоалети или грим, за да изглеждате красиви . Доста нисък профил и се върти лесно, удобно чувство, прекрасно да ги изпратите на майка си, сестра, дъщеря или IES и всякакви специални поводи .

Характеристики на офертата

Подобни оферти