.

.

Пресни плодове и зеленчукова храна Пазител за съхранение на контейнер за съхранение с въздушни вентилационни капаци Голяма продукция Пазител на съдомиялна машин?

Пресни плодове и зеленчукова храна Пазител за съхранение на контейнер за съхранение с въздушни вентилационни капаци Голяма продукция Пазител на съдомиялна машина, фризер, хладилник сейф безопасност на

BGN 18.36

Брой продукти
В магазина

Разваляне, запазете максимална свежест на плодовете и зеленчуците Подходящ за съхранение на хладилник, трайното висококачествено покритие е както на драскотини, така и устойчиви на корозия и не е без мирис. 【Лесен за носене】 Свежият контейнер, лесен за носене, като ги прави идеални за дейности на открито, като парти за пикник, къмпинг или пътни пътувания. Преградата се използва за разделяне на различни храни в контейнера, за да се предотврати притискането на храната.Кратко описание не е налично 【материали за безопасност на храните】 : Свежият контейнер е изработен от висококачествени и екологични одобрени от BPA материали. , Ягода, грозде, боровинка или различни видове месо. Намалете разхвърляното съхранение на хладилника, спестете повече космическа структура и запазете хладилника чисти и хигиенни. Свежият контейнер за Fresh е чудесен подарък, идеален за вашия приятел, семейство.

Характеристики на офертата

Подобни оферти