.

.

Disney Трите кабалероси ретро Доналд Дък -тениска с дълъг ръкав за мъже -Румизирано -черно

Disney Трите кабалероси ретро Доналд Дък -тениска с дълъг ръкав за мъже -Румизирано -черно

BGN 3.00

Брой продукти
В магазина


Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка Залепени шевове на шията и раменете.Официална стока на Disney
Тениска на Доналд Дупа за мъже, жени, момчета и момичета
Доналд Дък, Хосе Кариока и Панчито са трите кабалеросони, които тази ретро тениска на Дисни, включваща изкуство от оригиналния филм от 1944 г.
Магия в детайлите. Експресна доставка не е достъпна за този артикул. Врат на екипажа. Този артикул не може да бъде изпратен в международен план или извън 50 -те САЩ. Планиране на пътуване до Disney Parks S Disneyland или Walt Disney World, пригответе се за ваканцията си с ретро тройник за вас или съвпадащи тениски за семейство и приятели. /Полиестерна смес. Моля, разрешете 2 -3 седмици за доставка . Поради уникалния характер на тези елементи, персонализирани артикули не могат да бъдат върнати или обменяни, освен ако не са повредени или дефектни. Дълги вградени ръкави. Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана. Той може да бъде изпратен само на физически адрес, а не до P. 100% памук преди рунки*. Двоен долен подгъв.

Характеристики на офертата

Подобни оферти