.

.

Великден цветно зайче фланелно одеяло с калъфи за възглавници за диван диван диван стол размит уютен микрофибър за пътуване с одеяло за великденски яйца за деца и ?

Великден цветно зайче фланелно одеяло с калъфи за възглавници за диван диван диван стол размит уютен микрофибър за пътуване с одеяло за великденски яйца за деца и възрастни

BGN 1.33

Брой продукти
В магазина

Подарък : Коефициент на възглавници (без ядро ​​на възглавници) Той може да се измие машинно и сухо за лесни грижи. Лесна грижа : Машинно измиване и ръчно измиване, бързо изсушаване, лесно за грижа, издръжлива, без хапчета . В същото време материалът се избледнява и свива устойчив, не е лесен за хвърляне . Без свиване, без избледняване на цвета и без разплитане след измиване.Материал : Фланел. Перфектен за мъже, жени, момичета и момчета от всички възрасти, също прекрасен подарък за рождени дни, Коледа, Нова година и всяка важна почивка . Трябва да има за къмпинг или пикник във влажно време, докато се наслаждавате на щастливи часове . По -меки и по -топли от обичайните одеяла. Назначете времето си за почивка с одеяла на фланели от руно, докато гледате телевизионни сериали на дивана, особено в мразовитите нощи - като перфектен спътник, докато сте дрямка в работата си с нашето супер уютно одеяло. Платът на фланела от руно, който избираме, първоначално е направен от 100% полиестер от микрофибър и четка, за да създаде супер мекота от двете страни, хвърлянето е проектирано да бъде солидно, но елегантно. Перфектен подарък : Това одеяло е перфектен подарък за всички ваши близки и за всеки повод.

Характеристики на офертата

Подобни оферти