.

.

Toorise подлакътник покрива универсални кресла покрива неплъзгащи се диван запалник протектор мек топъл диван ръка за почивка покрива удебелени мебели протектор за ?

Toorise подлакътник покрива универсални кресла покрива неплъзгащи се диван запалник протектор мек топъл диван ръка за почивка покрива удебелени мебели протектор за диван диван

BGN 0.33

Брой продукти
В магазина

да се плъзне или измести [Лесно за почистване] Нашите креслни капаци са машинно миещи се за лесни грижи.99inchheight : 20. Не избелвайте, изсушете при ниска температура и не гладете.Списък на части : 2* Описание на подлакътник Описание : 【Общ размер】 Размерът на нашия диван подлакътник е 47. Моля, разрешете лека разлика на размерите поради различни ръчни измервания. [Дизайн против приплъзване] Този капак на подлакътник приема анти-плъзгане на дизайна и не е лесно да се плъзга или да се измести. 【Лесна употреба】 Нашите подлакътници са лесни за инсталиране, леко тегло и лесна за съхранение.3 см с ширина и 20. Предлагат се цветове, прост дизайн, подходящ за столове и дивани от всякакъв стил . Вече не се притеснявате, че не е лесно да се използва . Не избелвайте, изсъхнете при ниска температура и не гладете. Предлагат се цветове, прост дизайн, подходящ за столове и дивани от всякакъв стил. Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. -21inchwidth : 16. Благодаря за разбирането. [Общ размер] Размерът на покритието на подлакътника на дивана е с дължина 47,7-53,3, ширина 16,5-20,3 см и височина 20,3-27,9 см, което е подходящо за повечето подлакътници Достатъчно дебел, за да предпази по-добре вашите диван подлакътници от износване, мръсотия и петна и удължаване на експлоатационния си живот.

Характеристики на офертата

Подобни оферти