.

.

Хелоуин карикатура Забавни обеци личност преувеличени обеци от смола на прилеп прилеп

Хелоуин карикатура Забавни обеци личност преувеличени обеци от смола на прилеп прилеп

BGN 3.00

Брой продукти
В магазина

)
Това е много популярен продукт на Tiktok Правилно прилепналата яка и сбруя няма да оставят място за вашето куче да дъвче. Обеците са лесни за отваряне, леки за носене на комфорт.Хелоуин карикатура Смешни обеци личност преувеличени обеци с тиквена прилеп смола
Характеристики :
Внимавайте яката не се разтяга, моля, уверете се, че оставете 2 пръста между яката и врата на кучето. Както се вижда по телевизията. Хелоуин карикатура Смешни обеци личност преувеличени обеци от смола на прилеп. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)
Тегло на пакета : 10g
Размер на пакета : 5x5x1cm, ( Моля, разрешете грешка 1-3 мм поради ръчно измерване. Стилът е прост и класически, подходящ за различни поводи, независимо дали са запознанства, пътуващи или излети, той е много подходящ за носене, уникалният дизайн на стила ви кара обръчи във всякакви случаи, като сватба, годеж, ден на Свети Валентин, рожден ден, годишнина, дипломиране, абитуриент, карнавал, банкет, парти или ежедневно носене. Декорации за Хелоуин. Яката не е за връзване.
Уникален дизайн : Тези обеци на Huggie са много малки и слаби.

Характеристики на офертата

Подобни оферти