.

.

Многофункционални аниме емблеми Ключови колие Комплект косплей аксесоар за аниме хора

Многофункционални аниме емблеми Ключови колие Комплект косплей аксесоар за аниме хора

BGN 30.33

Брой продукти
В магазина

Безопасен материал : Той е направен от висококачествен цинк сплав, повърхността е дълготраен цвят, не е лесен за избледняване, анти-окисляване, антиалергичен . Описание : Материал : Цинк сплав.
Следните са функциите на проекта : Уникален дизайн : Вдъхновен от популярната анимация и силно възстановения анимационен дизайн, той е най-добрият избор за ролеви игри .
Нашите продукти украсяват живота ви, той ще ви донесе удобството и радостта от живота, нека продуктът отразява нейната стойност е нашата цел, вашата удовлетворена усмивка е движещата сила на нашата услуга., действителният цвят на продукта може да бъде малко по -различен от снимката на уебсайта. Включен пакет : 1*Комплект за висулка за колие. Мулти-функция : Снабден с ремък и ключодържател, можете да ги носите като колиета или като аксесоари за ключодържатели . Добре дошли в продуктите на марката Tawohi. Подарък : Изискана опаковка за подаръци, това е идеалният подарък за Тези, които харесват анимацията . Перфектни аксесоари : Можете да използвате тези висулки, ако е необходимо, да се редувате между всяка висулка, да ги покажете и дори да ги използвате като фон За да ги поставите на шапката, раницата или други лични вещи .

Характеристики на офертата

Подобни оферти