.

.

Франк, Асаф злато богато украсено дърво, рамкирано с двоен матинг музей принтер, озаглавен - Жълт чадър и куп рози на пейка по пешеходна пътека, Бруклин Бридж, Ню Йор?

Франк, Асаф злато богато украсено дърво, рамкирано с двоен матинг музей принтер, озаглавен - Жълт чадър и куп рози на пейка по пешеходна пътека, Бруклин Бридж, Ню Йорк

BGN 3.00

Брой продукти
В магазина

Художник : Франк, Асаф Ние разбираме стойността на инвестирането в произведения на изкуството и се стремим да предоставим превъзходен продукт, който ще съкровите за години напред. Персонализиран отпечатан и рамкиран при закупуване. Благодарим ви, че избрахте Frame to Wall за вашите нужди на изкуството и с нетърпение очакваме да надхвърлим вашите очаквания.Асаф Франк представя зашеметяващо 12х12 златно богато украсено дърво, рамкирано с двойно матиране на стена изкуство, озаглавено "жълт чадър и куп рози на пейка на пешеходна пътека, Бруклин Бридж, Ню Йорк ". Frame to Wall внимателно е получил висококачествено изображение от издателя, за да създаде изключителен краен продукт. Произведено в САЩ и удовлетворението е гарантирано. Рамката е поразителна дву-инчова златна богато украсена дървена рамка с двойно матиране, което перфектно допълва произведението на изкуството. Размер на рамката : 12х12 инча. Включен комплект за окачване на тел. Висококачествен арт печат в рамка в златна богато украсена дървена рамка с двойно матиране. Това произведение на изкуството е печат с отворено издание, изработен от Frame to Wall, използвайки метода Giclee, който гарантира най -доброто качество на печат.

Характеристики на офертата

Подобни оферти