.

.

Мрежа на колата на прозореца на колата Странична екрана на екрана на целия прозорец за бебе, дишащ слънчев нюанс за защита на къмпинг Защита Семейство домашен люби?

Мрежа на колата на прозореца на колата Странична екрана на екрана на целия прозорец за бебе, дишащ слънчев нюанс за защита на къмпинг Защита Семейство домашен любимец при паркиране, приляга на повечето седанови

BGN 0.33

Брой продукти
В магазина

【Широко приложим размер】 Капакът на предния страничен прозорец има плосък размер с дължина 60 см (разтеглив до 125 см) * 55 см височина, а капакът на задния страничен прозорец е с размери 56 см дължина (разтеглив до 125 см) * 55 см във височина Моля, обърнете внимание, че те не са подходящи за плъзгащи се врати и не трябва да се използват по време на дъждовно време. 【Вентилация и дишаща】 Двуслойната мрежа от мрежата има добра дишане за дишане на чист въздух. 【Лесна за инсталиране】 Инсталацията е полъх с нашите капаци на прозореца за кола, което не изисква засмукателни чаши, за да останат на мястото си. 【Плат с високо напрежение Spandex】 Изживейте премиум защита с нашите бебешки прозорци, изработени от висококачествен плат Spandex с високо напрежение, осигурявайки удобно прилягане за повечето прозорци на автомобила поради тяхната отлична еластичност. Моля, обърнете внимание, че този продукт не трябва да се използва по време на шофиране, тъй като може да представлява опасност за безопасността. Той също така може да осигури известна поверителност на пътниците, идеални за пътувания с къмпинг, семейства с деца или всеки, който е загрижен за защитата на тяхната поверителност. Идеален за слънчеви дни, когато къмпинг с деца или домашни любимци и е особено полезен за защита на бебетата. Те могат да се използват като екрани на прозореца на автомобила за странични прозорци, когато къмпинг за кола, но моля, не ги използвайте по време на шофиране. 【За къмпинг не шофиране】 Защита на кожата си през лятото с колата на колата на колата на колата, които ви предпазват от летящи насекоми, като същевременно намалявате топлината вътре в колата. Високата еластичност на тъканта го прави подходящ за повечето седани, MPV и малки или средни SUV.

Характеристики на офертата

Подобни оферти