.

.

Hygoodz USB зарядно зарядно порт Комплект за ремонт на PCB Материал Лесно заменяем преносим USB ремонт на порта за подмяна на порта за раздел A Lite 8. T225, комплект за подмяна н?

Hygoodz USB зарядно зарядно порт Комплект за ремонт на PCB Материал Лесно заменяем преносим USB ремонт на порта за подмяна на порта за раздел A Lite 8. T225, комплект за подмяна на порта

BGN 1.67

Брой продукти
В магазина

7 T225 за лесно премахване и подмяна2 Комплект за ремонт : Комплектът за ремонт на USB зарядно зарядно устройство е USB порт за зареждане и комплект за ремонт за Tab A7 Lite 8. Обърнете внимание : Моля, обърнете внимание, че инструкциите за инсталиране не са включени, инсталацията изисква професионални техници Спецификация : Тип на артикула : USB зарядно порт Ремонт Комплект : X Suction Cup1 x Paperhow да се използва : Използвайте след инсталиране на PCB материал : Комплектът за ремонт на USB порт е изработен от PCB материал, който е устойчив на износване и издръжлив и има дълъг експлоатационен живот. Строго тест : Комплектът за подмяна на порта за зарядно е преминал теста, преди да напусне фабриката, много е подходящ за ремонт на мобилни телефони и е много удобен за използване. Обърнете внимание : Моля, обърнете внимание, че инструкциите за инсталиране не са включени, инсталацията изисква професионални техници. Строго тест : Комплектът за подмяна на порта за зарядно е преминал теста, преди да напусне фабриката, много е подходящ за ремонт на мобилни телефони и е много удобен за използването5. Широко съвместимо : Решете проблеми с повредени държачи за кабели, стари, счупени, заменени кабели и сменете неотговарящи, дефектни, напукани или повредени конектори за зареждане на пристанища3.

Характеристики на офертата

Подобни оферти