.

.

2.2 Унции за уплътнител бира кола може да уплътнява височина Повдигане 110V Търговска консерва за уплътнител на питиета напитки Уплътнител неръждаема плодове консер?

2.2 Унции за уплътнител бира кола може да уплътнява височина Повдигане 110V Търговска консерва за уплътнител на питиета напитки Уплътнител неръждаема плодове консерви Уплътняваща машина

BGN 260.17

Брой продукти
В магазина

Гарантирано обслужване на клиентите : Ние се стремим да предоставяме качествени продукти и услуги. Уплътнителни ролки : Това може да уплътнява уплътнителната машина има три трайни уплътняващи ролки при уплътнението. HD интелигентният дисплей ви позволява да видите номера директно, което е много удобно и ясно . Материал на машината : неръждаема стомана. Уплътнителната машина CAN с ролки може да запечата устата на бутилката по -здраво . Размер на пакета : 44*30*62. Стабилност на затягането : Платформата, където се поставят бутилките, е проектирана с жлеб, за да се гарантира, че бутилките се държат стабилно и здраво върху уплътнителната машина CAN. 1* може да уплътнява машина. Запечатващата машина има силна способност за уплътняване и може да запечата бутилката плътно и бързо. 1* Китайско и английско ръководство. Максималната височина, която тази машина може да запечата, е 20 cm . Моля, имайте предвид, че максималната височина, която тази машина може да запечата, е 20 cm . Така че е подходящ за поставяне на вашия бар . Можете да регулирате правилната височина на вала според височината на вашата чаша. Така че бутилките няма да паднат по време на употреба . Всичко, което трябва да направите, е да включите захранването и да фиксирате бутилките, след което натиснете бутона за стартиране. Страхотна издръжливост : Корпусът на тази може да уплътнява уплътняващата машина е изработена от твърда и устойчива неръждаема стомана, а също така сме покрили повърхността от неръждаема стомана с бяла боя, която е едновременно красива и антикорозивна и ръжда- Доказателство. Чистото бяло тяло също изглежда много минималистично и стилно. Корпусът от неръждаема стомана го прави много солиден и издръжлив. Повдигаща се височина : Тъй като височината на вашите бутилки може да е различна, ние замислено сме проектирали вал за повдигане. Нетно тегло : 21kg/46lbs. Размер на продукта : 56*37. Мощност : 180 W. Добро разсейване на топлина : Ние сме проектирали отвори за разсейване на топлина в задната част на тялото, за да помогнем за разсейване на топлината от вътрешната машина.2 "консерви за уплътнител бира кола може да уплътнява височината на височина 110 V търговска консерва за уплътнител на питиета напитки запечатване на неръждаема плодове консерви за уплътняване. Интелигентна работа : Нашата уплътняваща машина е лесна и бърза за работа. Тези дупки позволяват на вътрешната топлина да се разсее навреме и да удължи живота на машината .

Характеристики на офертата

Подобни оферти