.

.

Спанде стол Кърки лъкове Премиум разтягащ се стол Капак лента с плъзгач на катарама Универсални еластични връзки за стол за сватбена церемония по приемане на банк?

Спанде стол Кърки лъкове Премиум разтягащ се стол Капак лента с плъзгач на катарама Универсални еластични връзки за стол за сватбена церемония по приемане на банкет декорация

BGN 1.33

Брой продукти
В магазина

Крилите на стола са завършени и пришити с цветни нишки Mulit Color : Нашите крила на стола Spandex имат широка гама от цветове, от които да избирате, подходящи за много различни поводи или събития, включително сватби, партита, Коледа, ангажименти, годишнини, бебешки душове, рождени дни и др. Моля, забележете : Поради ограниченията на фотографията и неизбежните разлики в настройките на монитора, цветовете, показани на снимките, може да не съответстват точно на 100% на цветовете на самия лък на еластичния стол. Покривната лента на стола е изработена от 90% полиестер и 10% спандекс силно разтеглив и пасва на 13-19 инча ширина на задната част на стола. Тези лъкове за сватбен стол не изискват гладене и могат да бъдат леко измити машинно.Премиум Материал : Столите на стола предлагат стилен и модерен външен вид на сватбените и банкетни столове. Лесен за настройка, просто просто се разтегнете над капака на стола.

Характеристики на офертата

Подобни оферти