.

.

Двойки отворени пръсти на пръстите на гърба, насипни чехли за еднократна употреба за гости Къща къща за чехли за жени мъже, които не са ли фишове Spa Slipper Comments Chlipper Bulk ?

Двойки отворени пръсти на пръстите на гърба, насипни чехли за еднократна употреба за гости Къща къща за чехли за жени мъже, които не са ли фишове Spa Slipper Comments Chlipper Bulk за гости Домашна спалня

BGN 1.67

Брой продукти
В магазина

Чехлите са за многократна употреба и всяка двойка се предлага в ясна опаковка за опаковане Тези чехли са идеални за търговска употреба като хотели, спа, конферентни центрове, мотели и въздушни пътувания. Те са подходящи за различни събития като семейни събирания, рождени дни, сватби и други поводи. Всяка двойка чехли разполага с дизайн с отворен пръстен с плътна подметка EVA, която може да се измие. Хлъзгачите също имат подплънки на EVA, които увеличават триенето, а пълната гранична резба гарантира, че те са пришити сигурно и не са лесни за падане. Те се приспособяват към формата на стъпалото във времето и помагат за по -добър контрол и баланс при ходене по етажи. Подземената EVA Sole е лек и издръжлив материал от пяна, който осигурява възглавница и усвояване на удара за краката ви.Нашите ленени чехли, които са предназначени да пасват на мъже и жени от всички възрасти, в универсален размер, който може да се побере удобно на всички. Проектиран да осигурява комфорт на краката ви, с мек и дишащ ленен горен материал, който помага за регулиране на температурата и предотвратяване на изпотяване. Тези чехли са идеални за използване от членове на семейството, гости или за пътуване.

Характеристики на офертата

Подобни оферти