.

.

Материал на Spoonflower - тропическа лунна светлина Вълшебна реколта сини цветя листа звезди ретро отпечатани върху сатенен плат Фас Квартал - Шиене на облицовка Облекл?

Материал на Spoonflower - тропическа лунна светлина Вълшебна реколта сини цветя листа звезди ретро отпечатани върху сатенен плат Фас Квартал - Шиене на облицовка Облекло Модни одеяла Декор

BGN 3.00

Брой продукти
В магазина

Въпреки че сме направили всичко възможно, за да представим точно цвета, цветовете могат да се представят на екрана на компютъра по различен начин, отколкото на отпечатаните материали. Множество ярда ще се отпечатат като непрекъсната дължина, множество мазнини квартали се произвеждат като индивидуални разфасовки . Нашият уникален процес по заявка означава, че можете да намерите перфектния дизайн и да го отпечатате по поръчка на правилната материя за вашия проект! С Spoonflower можете да се свържете с художници от цял ​​свят. Селината е безпринцована . Ние не предлагаме половин ярда. Всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба! Оригинален дизайн Авторско право : Studioxtine. Дебелна четвърт : 1/4 -ти двор от тъкани, с размери 18 " дълъг по половината от ширината на двора (варира на базата на избрана тъкан). Изберете или разрез на двора или мазнина, който е разрез . Опции за рязане : до двора : един двор с тъкани с дължина 36 "и дълъг и дълъг и дълъг Множество ярда ще отпечатат като непрекъсната дължина.Тропическа лунна светлина Вълшебна винтидж сини цветя тъкан от сполука от тъканта на Yardspoonfonflower е устойчиво отпечатана в САЩ, използвайки нетоксични мастила и етично доставени материали.

Характеристики на офертата

Подобни оферти